Saadet Partisi İl Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısına, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve Yılmaz’ın destekçileri katıldı.
Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı Sinan Yılmaz, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde halkın yanında olduğunu belirtmek için aday olduğunu söyledi. Davalarından asla vazgeçmediklerini ve vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Yılmaz, “Bugün burada 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde, ben de varım, bende halkın yanındayım demek için buradayız. Hiçbir zaman makam ve mevkiler için savunduğumuz davayı satmadık. Hiçbir makamın altında eğilmedik ve bükülmedik. Biz davamızda sadakat ile ilerliyoruz ve en ufak bir şekilde eğilmeden ve bükülmeden gidiyoruz. Önümüze dünyanın servetlerini davamızdan vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.
Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlayan Yılmaz, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile İslam dini cenneti kadınlarımızın ayaklarının altına sermiştir. Rabbim inşallah bu dönemlerde sıkıntı çeken, zulüm gören bütün kardeşlerimizin hepsini bu sıkıntılardan kurtarır diyoruz” şeklinde konuştu.


(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim