Firma sahiplerinden Gökhan Kerman, kuruldukları günden bu yana müşteri memnuniyetini esas aldıklarını belirterek, “On yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyle, değerli müşterilerimizi bu kez de Siemens markasıyla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Gökhan Kerman, daha sonra şu bilgileri verdi: “Beyaz eşya sektörünün en bilinen markaları arasında yer alan Siemens, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi ürünlerde, özellikle enerji verimliliği ve kaynak tasarrufu konularında rakiplerinden açık ara önde bulunmaktadır.”

“Amacımız, yeni Otogar karşısındaki İstikbal Ev Concept mağazamıza gelen müşterilerimizin hem mobilya hem de beyaz eşya ihtiyaçlarını tek bir yerden temin edebilmelerini sağlamaktır.”

“Teknolojinin tasarımla buluştuğu Siemens ev aletleriyle evlerini yenileyenler, şimdi ÖTV’siz özel fırsatlardan yararlanıyor. Yine tüm İstikbal mobilyalarda 2018 fiyatları, Enflasyonla Mücadele ve KDV indirimi devam ediyor. Son gün 31 Mart..”

“Ayrıca, Karadeniz Bölgesi’nde ilk olmak üzere, 11. katlara kadar uzanan 34 metrelik taşıma asansörümüzle hizmet kalitemizin çıtasını yükselttik.”

“İstikbal Kerman Mobilya Ailesi olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Ekonomimize ve çevremize yararlı olabilme adına, doğa dostu çantalar kullanmaya başladık. Çorum’un tarihi figürlerini taşıyan bu çantaları, mikrofiber yastık alan tüm müşterilerimize hediye olarak veriyoruz.”

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim