Çorum’un gözde otomotiv firmalarından Sima Otomotiv’in Servis Müdürlüğü görevine getirilen Ahmet Reha Büyükcelep bir basın toplantısı düzenleyerek hem basınla tanıştı hem de servisleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.
Sima Otomotiv Servisi olarak müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Ramazan ayı boyunca sürecek bir kampanya başlatılacağını vurgulayan Ahmet Reha Büyükcelep, “Bu yazı daha sıcak karşılıyoruz” sloganı ile başlayacak kampanyanın 30 Mayıs- 2 Temmuz tarihleri arasında olacağını bildirdi.
Sima Otomotiv olarak son yıllarda özellikle müşteri memnuniyetinde Türkiye dereceleri yaptıklarını bildiren Büyükcelep, geçen yılki hedeflerini bu yıl da yakaladıklarını söyledi. Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı olan Sima Otomotiv’in bu yıl da iyi bir satış rakamı yakaladığını dile getiren ve bölgemizde özellikle Renault’un çok tutulan bir otomobil markası olduğunu anlatan Büyükcelep, serviste düzenledikleri kampanyada tüm bakım ve mekanik onarımlarda yüzde 20 indirimin yanında bir çok karta 9 taksit imkanı sağladıklarını da vurguladı.
Servis ağlarında Çorum merkez ve ilçelerinin yanında Yozgat Sorgun, Amasya Merzifon ve Gümüşhacıköy’de de hizmet verdiklerini dile getiren ve Sima Otomotiv’in önceliğinin müşteri memnuniyeti olduğunu açıklayan Servis Müdürü Ahmet Reha Büyükcelep servislerine getirilen araçların bakımı ve parçalarına iki yıl garanti sunduklarını da ifade etti.
Sima Otomotiv Servisi’ni basın mensuplarına gezdirerek bilgi veren Büyükcelep, serviste verilen hizmetleri de ayrıntılı bir şekilde anlattı. Serviste bakımı yapılan araçlara kullanılan parçaların tamamının orijinal olduğunu hatırlatan Büyükcelep, “Biz kendi taktığımız parçalara iki sene ücretsiz değişim garantisi verebiliyoruz. Renault’un satış sonrası hizmetlerinde bölgede Sima Otomotiv ismine olan güven üst seviyededir. Araçlarını yaptıracak olan vatandaşlar servisleri biraz pahalı bulabilir ama bunun bilincine ulaşmaları gerekiyor. Servis ve sanayi arasında ciddi bir fiyat farkı bulunmamaktadır. Ayrıca her türlü parçaya garanti almaları da zordur. Biz müşterilerimize her türlü garantiyi sunabiliyoruz. Ayrıca müşteri bir sorun yaşadığında karşısında muhatap bulabiliyor” diye konuştu.
Serviste başlattıkları kampanyayı firma olarak Ramazan ayından sonra da devam ettirme hedefleri bulunduğunu anlatan Büyükcelep tüm Çorumluların Ramazan ayını da kutladı.
Sima Otomotiv yeni Servis Müdürü Büyükcelep tüm Çorumluları kampanya hakkında daha ayrıntılı bilgi almak üzere Ankara yolu üzerinde bulunan showroom ve servislerine davet etti.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim