2001 yılından bu yana Silverline bayii olan Zeren Ankastre, Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde her gün daha fazla eve markanın girmesi için çalışıyor. Bölgede önemli bir pazar payı bulunan Zeren Ankastre, son olarak Çorum’da yeni bir Silverline Shop açtı.

İnönü Caddesi’nde Şoförler Cemiyeti yanında bulunan Zeren Ankastre Silverline Shop mağazası 40’a yakın ürün bulunuyor.

Sillverline’ın en eski bayilerinden biri olan Zeren Ankastre, tüm Orta ve Doğu Karadeniz bölgesine Merzifon ve Çorum’dan hizmet veriyor. Silverline fabrikasının bulunduğu Merzifon’da yer alan mağazalarından sonra iki ay önce Çorum’da yeni bir mağaza daha açarak bölgedeki pazar paylarını artırmak için çalışıyor.

Teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumunu mutfaklara yansıtan Silverline Ankastre, yeni nesil ankastre mutfak ürünlerini Çorumlular ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de 60’a yakın ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı ankastre pazarında ilk beş marka arasına girmeyi başaran Silverline, Çorum’a da Silverline Shop mağazasını hizmete açtı.

Çepni Mahallesi İnönü Caddesi No: 50/A (“Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası yanı) adresinde açılan Silverline Shop için 4 Ekim 2018 Cuma günü saat 14.00’da açılış programı düzenlenecek.

300 metrekare kapalı alanda 3 katlı binada hizmet veren Silverline Shop, 40’a yakın yeni nesil mutfaklar, Çorumluların beğenisine sunuluyor.

Canlı mutfağı da bulunan Silverline Shop Mağazası’nda, müşterilere ürünleri deneyebilme ve nasıl çalıştığını görebilme fırsatı da sunuluyor.

Zeren Ankastre sahipleri Yasemin Zeren ve Engin Zeren, bölgedeki ankastre pazarını, yeni faaliyete başlayan mağazalarını ve hedeflerini anlattı.

Zeren firmasının 1968’de inşaat malzemesi sektöründe faaliyete başladığını söyleyen Engin Zeren, “Karadeniz’de tanınmış bir firmayız. Uzun seneler Çanakkale Seramik’in toptancılığını yaptık. Daha sonra yenilikleri takip ederek ankastre işine adım attık. İlk önce aspiratör satışı ile başladık. Sonra çevremizden ve müşterilerimizden ankastreye yönlendirmeler geldi ve ankastre işine girdik. 2001 yılında Silverline bayii olduk. Şu anda 2 adet Silverline mağazamızla perakende ve toptan satış olarak müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Zeren Ankastre olarak Merzifon ve Çorum’daki Silverline Shop mağazalarıyla perakende satışta, Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde de toptan satışta yılların birikimi ile hizmet verdiklerini kaydeden Engin Zeren, “Son zamanlarda perakendede daha faz la güçlenmeye odaklandık. Ama toptanda da var olan piyasamızı korumaya çalışıyoruz. Hem satışta hem de satış sonrasında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

2008’den beri Silverline’ın en iyi sayış yapan bayileri arasında ilk 5’te yer alıyoruz. Son olarak 2017’de ciro üçüncüsü olduk. Hedefimiz başarılarımızı daha da artırmak” şeklinde konuştu.

Merzifon’daki 4 katlı Silverline mağazasının 280 metrekare olduğunu ve 37 set ürün sergilediklerini dile getiren Engin Zeren, “İki ay önce faaliyete başladığımız Çorum’daki Silverline Shop ise 3 kattan oluşuyor ve 300 metrekare. Şimdilik iki katta hizmet veriyoruz. Burada da 40’a yakın setimiz var. En son çıkan ürünleri teşhir etme he defiyle açtık bu mağazayı. Örneğin Flowin, Skydoor gibi hem Silverline hem de piyasa için yeni ve farklı ürünleri sergiliyoruz” dedi.

“MAĞAZADA ‘CANLI MUTFAK’ KURDUK”

Yasemin Zeren ise Çorum’daki mağazada “canlı mutfak” kurduklarını belirterek, “Birçok mağaza canlı mutfak için yer ayırmaktan kaçınır. Ama biz müşterimiz geldiğinde ürünleri deneyebilsin, nasıl çalıştığını görebilsin istiyoruz. Canlı mutfağımızda ürünler tam fonksiyon çalışıyor. Müşterilerimiz burada kahvesini yapıp ürünleri deneyebiliyor. Bizim çalışanlarımız da o ürünleri gün boyunca kullanıyor. Fırın, ocak, davlumbaz, mikrodalga, buzdolabı hepsi çalışır durumda. Bir ev mutfağını mağazamızın ortasında canlı olarak sergiliyoruz. Birçok mağazada davlumbazların fişleri bile takılı olmaz. İnsanlar, sesini, çekişini inceleyemez. O düğmelerin gerçek fonksiyonlarını öğrenemez. Canlı mutfağımızda ise müşterilerimiz dokunarak, dinleyerek ürünü inceleyebiliyor. Örneğin Flowin’de çok kısa sürede tenceredeki suyun kaynadığını görebiliyorlar. Bunu söylemekle yaşatmak farklı şeyler. Özellikleri yaşayarak görmek müşterilerimizin buraya daha sonra tekrar gelmelerini sağlıyor” dedi.(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim