Kastamonu'da, 32 yaşındaki Necmettin Çiftçioğlu seyir halindeki otomobilin önü kesilerek kurşun yağdırılmıştı. Otomobil sürücüsü 27 yaşındaki Turan Demir hayatını kaybederken, yanında bulunan 22 yaşındaki İsmet Çiftçioğlu ise ağır yaralanmıştı. Genç kadın Çorum’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Olay, 27 Ocak’ta saat 14.30 sıralarında Kastamonu’nun İsmailbey Mahallesi Açık Maslak mevkisinde meydana geldi. Şehir merkezine giden Turan Demir yönetimindeki 06 VL 909 plakalı otomobilin önü, iddiaya göre başka bir otomobil ile kesildi.
Araçtan inen kişi, otomobile kurşun yağdırdı. Saldırgan, daha sonra otomobiliyle kaçtı. Arkada duran ve saldırıya şahit olan araçta bulunanlar, kurşun yağdırılan otomobilde kanlar içinde kalan sürücü Turan Demir ile İsmet Çifçioğlu'yi araçtan indirdi.
Arka koltukta oturan ve olaydan yara almadan kurtulan İsmet Çifçioğlu kızı Ç.Ç.'yi ise kendi araçlarına alıp polis ve 112 Acil Servis'e haber verdiler. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Turan Demir'in öldüğü belirlendi.
Ağır yaralanan İsmet Ç. ise Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmet Çiftçioğlu, ilk tedavisinin ardından Çorum'a sevk edildi. Eşi ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Necmettin Çiftçioğlu jandarma tarafından yakalandı ve tutuklanıp cezaevine konuldu. 22 yaşındaki eşi İsmet Çiftçioğlu ise bu gece Çorum’da ki özel Elitpark hastanesinde hayatını kaybetti. Çiftçioğlunun cansız bedeni otopsi sonrası Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Editör: TE Bilisim