Olay Organize Sanayi Bölgesi cezaevi girişinde bir tekstil fabrikasının önünde meydana geldi. İddialara göre, iki gurup arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silah ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgada, ilk belirlemelere göre bir kişi ayağından vuruldu. Üç kişi ise kesici alet ve darp neticesi yaralandı.

E.B., S.B. ile diğer gurup olan A. O. Ç., oğlu E. G. Ç., yol verme yüzünden tartışma yaşandı. E. B., elindeki baltayla A.O. Ç’ye saldırdı. Bu sırada oğlu E.G. Ç., araya girince kesici aletle elinden yaralandı.

sonra S.B., ise A.O.Ç’ye ateş etti. Mermilerden birisi A.O.Ç’nin ayağına isabet ederek yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. S.B. ve E.B., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayın şüphelileri hastanedeki tedavileri sonrası jandarmadaki sorguları tamamlanarak Adliye’ye sevk edildi. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim