Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu Sıklık Tabiat Parkı'nda yaptığı incelemede Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11. Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Temel ile Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Yardımcısı Yabacıoğlu, “Sıklık Tabiat parkına su getirme çalışmasından sonra hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılamak üzere tabiat parkından daha fazla insanın faydalanması ve bölgenin en iyi şekilde değerlendirilmesi için Çorum Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz.
Sıklık Tabiat Parkı temiz havası, hayvanat bahçesi, her yaşa uygun çok miktarda oyun alanları ve manzarasıyla Çorum halkının en sık kullandığı mesire alanlarından birisi haline geldi. Parkımıza hafta içi 1000 araç gelirken hafta sonu bu sayı 2500'e çıkıyor. Hemşehrilerimiz yoğun bir şekilde Sıklık Tabiat Parkı'nı kullanıyor. Bunun için parka gelenlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek büfe çalışmasını da başlattık. Çorum halkının kullandığı yerleri güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim