Belediye Başkan Yardımcısı ve TDED Şube Başkanı Turhan Candan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Güngör, Şair Halit Yıldırım, okul yönetici ve öğretmenlerinin katıldığı programda öğrenciler önce seçtikleri şairlere ait birer şiir okudular. Daha sonra öğrenciler kendi yazdıkları şiirleri seslendirdiler. Birbirinden güzel şiirlerin seslendirildiği program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Mustafa Hekim, çeşitli sivil toplum kuruluşları ile faaliyetler yaptıklarını, Dil ve Edebiyat Derneği ile 11 öğrencinin katıldığı “Şiir Atölyesi” çalışması yaptıklarını ve hayata estetik katan bu faaliyetlerin öğrencilerin özgüvenlerinin gelişmesine katkı sağladığını dile getirdi.

Böyle bir projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Candan ise “Bu etkinlik bir sanatsal çalışma. Zevk alarak yapılması gerekiyor. Bugüne kadar iyi bir noktaya geldik. İnşallah daha ileri aşamalara geçilecek. Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi yöneticilerine, öğretmen arkadaşlara ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim