Baran Sigorta Yetkilisi Serhan Baran, 2016 Ocak ayı sonunda kurulan Ethica Sigorta’nın, bu tarihten 3.5 ay gibi kısa bir süre sonunda sigortacılık ruhsatını aldığını ve yoğun çalışmalar neticesinde altyapısını tamamlayarak 27 Temmuz tarihinde faaliyete geçtiğini söyledi.
Ethica Sigorta’nın 30 yılı aşkın sektörel bir deneyime sahip olduğunu kaydeden Serhan Baran, “Ethica Sigorta deneyimli yönetim kadrosu, güçlü acente dağıtım kanalı ve dijital çağın gerektirdiği modern yazılım sistemleriyle müşterilerin hizmetinde olmanın mutluluğunu yaşıyor.” dedi.
Sektöre taze kan getirmeyi ve müşterilerine beklentilerin üzerinde hizmet sunmayı hedeflediklerini kaydeden Baran, “Ethica Sigorta, beraber yola çıktığı seçkin acentelerini ülkemizin ihtiyaç duyduğu kurumsal finansal danışman olmaları yönünde geliştirir. Bu acenteler ile birlikte yarattığı güven, gereksinimlere yönelik olarak sunduğu kişiye özel ürünler ve sağladığı yüksek hizmet kalitesi ile kısa zamanda çok hızlı bir yol kat ederek tüketicinin tercihlerinde ön sıralarda yer almayı ve beklentilerin üzerinde memnuniyet yaratmayı ilke edinmiştir. Acente olarak Ethica Sigorta bünyesinde bulunan seçkin ve sayılı acenteler arasında bulunmanın gururu yaşıyoruz sektöre ciddi fiyat avantajları sunan fiyat rekabeti ile giren Ethica Sigorta’dan fiyat almak isteyen değerli müşterilerimiz bizlere 0 364 213 36 72 – 0 364 213 40 13 numaralı telefonlardan ulaşabilirler.” şeklinde konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim