Okul konferans salonunda önceki gün gerçekleştirilen seminere Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Dinçer Öbekçi konuşmacı olarak katıldı.
Millî Eğitim Şube Müdürü Ali Rıza Ekmekyapar, RAM Müdürü Tahir Demir ve Çorum Yeşilay Cemiyeti Başkanı Atilla Alpay’ın yanı sıra çok sayıda öğretmenin izlediği etkinliğin açış konuşmasını Okul Müdürü Sabriye Esen yaptı.
Etkinlikte konuşan Şube Müdürü Ali Rıza Ekmekyapar, uygulanan proje ile okullarda şiddet ve madde bağımlılığının önüne geçmeyi amaçladıklarını belirterek, bu yönde sorun oluşturan öğrencilerin kazanılması için sabır ve fedakârlıkla çalışılması gerektiğini söyledi.
Daha sonra Çorum Yeşilay Cemiyeti Başkanı Atilla Alpay tarafından, sigarayı bırakarak projedeki ilk adımı atan İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ali Rıza Ekmekyapar’a “Şükran Belgesi” takdim edildi.
RAM Rehber Öğretmeni Dinçer Öbekçi ise mutlu bir okul ortamının önemine vurgu yaptığı sunumunda, öğrencilerin sağlıklı yaşama özendirilerek olumsuz alışkanlıklardan uzaklaştırılması gerektiğini ifade etti.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim