Yemeğe ATTDER Çorum İl Temsilcisi Can Kargın, yönetim kurulu üyeleri Şerife Özköse, Elif Uzun, Serdar Türkmen, Murat Sirem, Engin Kurnaz, Ahmet Kuyucu, Mustafa Alp Kütük, Mücahit Kürkaya, Murathan Tekmen ve basın mensupları katıldı.

ATTDER olarak basın çalışanlarının her zaman desteğini gördüklerini belirten Kargın, derneğe olan desteklerinden dolayı Çorum basınına teşekkür ettiklerini ifade etti.

Yaptıkları işin bir gönül işi olduğunu ve büyük sıkıntıları olduğunu anlatan ATTDER Çorum İl Temsilcisi Can Kargın, vatandaşlardan 112 çalışanlarına karşı daha duyarlı olmalarını istedi. Her türlü şiddete karşı olduklarını kaydeden Kargın, basın mensuplarından sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin yanlış olduğunun ifade edilmesi konusunda yardımcı olmalarını istedi.

En büyük sıkıntıları arasında asılsız çağrıların da bulunduğunu belirten Kargın, asılsız çağrılarla ilgili devletin de yasal süreç başlattığını, gereksiz bahanelerle oyalanan ambulansların bir başkasına lazım olabileceğini kaydetti. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim