Nurettin Sevin’in çevirdiği ve Volkan Ateş Gündüz’ün yönetmenlik koltuğuna oturduğu iki perdelik oyunda Serkan Yanar, Kardelen F. Göktaş, Samet Sünbül, Hülya Keli, İsmail Tütüncü, Turgut Yalçın, Canan Koyuncu, M. İnanç Keteci, Burak Fındıkcı, Emin Taşcıoğlu, Demet Vuranoğlu, Nilhan Öğütçen, Özge Tepe, Mesut Elbay, Nihal Kuruçay, Gizem Yılmaz, Gülen Yağmur Aytül, Zuhal Toptaş ve Yeşim Özkınacı rol alıyorlar.

Devlet Tiyatroları turne kapsamında Çorum’da sergilenecek komedi oyununda, babası Egeus tarafından Demetrius ile evlendirilmek istenenince sevdiği adamla ormana kaçan Hermia’nın hikâyesi anlatılıyor.

Dekor tasarımının Özge Akarsu’ya, kostüm tasarımının Gökçe Şener’e ve ışık tasarımının Ahmet Ubuz’a ait olduğu oyunun müziklerini Ahmet Ulaş Kurugüllü bestelemiş. Oyunun müzik düzenlemesinde Furkan Yağız Kara’nın, koreografisinde ise Mürüvvet Küçükçoban’ın imzaları bulunuyor.

Devlet Tiyatro Salonu’nda 25 Ocak Cuma akşamı 20:00’de ve 26 Ocak Cumartesi günü 14:00 ve 20:00’de olmak üzere toplam üç kez sahnelenecek oyunun biletleri öğrenciler için 4,5 liradan, tam ise 7,5 liradan satışa sunuldu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim