Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, her yıl kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında iftar yemeği düzenledi. Önceki akşam Şefim İskender Lokantası’nda düzenlenen iftara SGK İl Müdürü Duran Cesur, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan, SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, SGK İl Müdürlüğü idari personeli, kurum çalışanları ile davetliler katıldı.

Her yıl kutladıkları hafta etkinliklerinin bu yıl Ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile iftar yemeği düzenlediklerini söyleyen SGK İl Müdürü Cesur, 120 bin aktif mükellef, 97 bin emekli, yeşil kartlı ve diğer hizmet verdikleriyle birlikte ilimizde 519 bin kişiye hizmet götüren bir kurum olduklarını dile getirdi. Duran Cesur Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve İslam alemine sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesi temennisinde de bulunarak geceye katılanlara teşekkür etti.

Kurum çalışanlarının sohbet ederek kaynaştığı iftarda 2017-2018 yılı içerisinde emekliye ayrılan Hasan Kıran, Hüseyin Emniyet ve Cengiz Yılmazer’e İl Müdürü Cesur tarafından plaket verilerek sonraki hayatlarında başarı dilekleri iletildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim