Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü hafta etkinlikleri kapsamında açtığı stantlar ile vatandaşlara kayıtlı istihdamın önemini anlatan broşürler dağıtıyor.

Hafta kapsamında Çorum Park ve Pir Baba Parkı’nda stand açan SGK İl Müdürlüğü burada vatandaşlara “Çalışma hayatında temel haklar” , “Kayıtlı İstihdam” projeleri gibi el kitapçıkları ile birlikte çeşitli hediyeler dağıttılar.

SGK İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler hakkında bilgi veren İl Müdürü Duran Cesur, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sosyal Güvenlik Haftası’nı dolu dolu kutladıklarını söyledi. SGK’yı tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, halkı hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl Mayıs ayında “Sosyal Güvenlik Haftası”nın kutlandığını söyleyen Cesur bu yıl ki kutlamalarda kayıtdışı istihdamla mücadelenin temel alındığını, istihdama yönelik çalışmalar kapsamında işyeri ziyaretlerine ağırlık verdiklerini kaydetti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim