Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çorum İl Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerdeki sosyal güvenlik merkezlerini yapılandırma kapsamında hafta sonları da açık tutacak. Vatandaşlar, bu sayede işlemlerini rahatlıkla yaptırabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan SGK Çorum İl Müdür Vekili B. Birol Özkan, “18 Mayıs 2018 tarihli 30425 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Kapsamında Kurumumuza borcu olan işveren ve sigortalılarımızın başvuruları yoğun bir şekilde yapılandırılmaktadır.

AHL Park’ta stant açılarak vatandaşlarımızın konuyla ilgili bilgilendirilmesi sağlanmıştır. Ayrıca başvuru süresi 31.07.2018 tarihinde sona ereceğinden yoğun başvuru talebi de dikkate alınarak İl Müdürlüğümüz ve ilçe Merkez Müdürlüklerimiz 28.07.2018 Cumartesi ve 29.07.2018 Pazar günleri de hizmet verecek olup, borcu olan vatandaşlarımızın başvuruları kabul edilecektir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim