AK Parti Ankara Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu Genel Merkez’e yapan Çevik, AK Parti iktidarının Türkiye’ye büyük hizmetler kazandırdığını ve kazandırmaya da devam ettiğini söyledi.

“İSTİKRANIN TEK ADRESİ”

Sezai Çevik, yaptığı açıklamada, "16 yıldır yapılan yatırımlar ve demokrasi mücadelesi ortadadır. AK Parti dün ne yaptıysa bugün de bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Her zaman olduğu gibi istikrarın tek adresi vardır o da AK Parti. Bundan kimsenin şüphesi olmamalı. Amacım bugüne kadar ki tecrübelerimizi, bilgi birikimlerimizi bundan sonra siyasette değerlendirmek. Allah izin verirse ülkemiz ve Ankaramız için çok çalışıp, sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak uzlaşı ve hoşgörülü tavrımızı devam ettireceğiz. Bu süreçte Allah bize Milletvekilliği nasip ederse Ankara’ya Cumhurbaşkanımızın vereceği destek ile daha fazla hizmet getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

SEZAİ ÇEVİK KİMDİR?

1978 yılında Ankara-Polatlı’da doğdu. İskitler Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni bitirdi. Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Uygar Endüstri’nin Genel Müdürü olan sanayici ve işadamı Sezai Çevik, inşaat makineleri, asfalt makineleri, endüstriyel tasarımlar konusunda uzman olarak biliniyor.

Mesleğiyle ilgili çok sayıda eğitim ve seminerlere katılan Sezai Çevik, ulusal ve uluslararası alanda birçok konuda çalışmalar yaparken çok sayıda yabancı ülkelerde de faaliyet gösterdi. Polatlı-Tatlıkuyu köyü doğumlu olan Çevik evli ve 2 çocuk babası.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim