Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Derviş Günday Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığını ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç yaptı. Açılış ve yoklama ile başlayan kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Yönetim, denetim raporları ve mali bilançoların ibrasının ardından seçime geçildi. 2 adayın yarıştığı seçim sonucunda 96 oy alan Seyit Arslan güven tazeleyerek, Fırıncılar, Simitçiler ve Leblebiciler Odası Başkanlığına yeniden seçildi. Eski Oda Başkanı Adem Çıkık ise 36 oyda kaldı.

Seyit Arslan Başkanlığındaki Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Hüseyin Aydoğdu, Müslim Kara, Satılmış Akın, İbrahim Kurt, Ercan Fındıkcı ve Kenan Köşkerler.”

Güven tazeleyerek 4 yıllığına yeniden başkanlığa gelen Seyit Arslan İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Selahattin Yalçın’dan alan Arslan, “Bundan sonra işimiz daha zor olacak. Hizmet çıtamızı yükselterek insanların beklentilerine cevap vermemiz gerekiyor. Seçimlerde destek veren tüm oda üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim