Müşteri memnuniyeti anketi ve gizli müşteri değerlendirmesi sonuçlarına göre başarısını ispat eden Seydim Petrol’de bir tören düzenlendi.
Shell Bölge Müdürü Mert Sığınç ile Shell Eğitim Uzmanı Yunus Özmüş’ün katılımıyla gerçekleştirilen törende, Seydim Petrol A.Ş. Müdürü Orhan Torun’a tüm personel adına plaket takdim edildi.
Shell’in “Farkı Yaratan İnsandır” isimli yarışmasında Seydim Petrol’ün operasyonel mükemmeliyet, satış artışı ve müşteri memnuniyetinde farkını ortaya koyduğunu ifade eden Sığınç, başarılarından dolayı tüm personeli kutladı.
Shell Eğitim Uzmanı Yunus Özmüş de, Türkiye değerlendirmesinde müşterilerin takdirini kazanarak Bölge 1.si seçilen Seydim Petrol A.Ş. Motor Yağı Uzmanı Ercan Saygı’ya teşekkür belgesi verdi.
İstasyon temizliği, personel davranışları, tuvaletlerin bakımı, markette aktif satış, ücretsiz motor yağı değişimi ve antifriz kontrolünde Çorum halkının takdirini kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Seydim Petrol A.Ş. Müdürü Orhan Torun, tüm müşterilerine teşekkür etti.
Torun, “İstasyonumuzda müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet sabit olup, üstün Shell yakıtlarına ilave olarak, park kafe, köpüklü oto yıkama, Helıx motoryağı merkezi, 24 saat açık market ve 25 personelimiz ile Çorum halkının daima hizmetindeyiz” dedi.
Gazi Caddesi No: 95 (Büyük Park Karşısı) adresinde hizmet veren Seydim Petrol’de oto gazda Shell kalitesinin çok uygun fiyatlardan müşterilerine sunulduğunu ifade eden Torun, vakumlu makine ile 5 dakikada ücretsiz yağ değişimi yaptıklarını da hatırlattı.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim