Başkan Yardımcısı Gül ile TURSAB heyeti Çorum’un turizm açısından cazibe merkezi haline getirilmesi için atılabilecek adımları istişare etti.
TURSAB heyeti ile bir araya gelen Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum’un turizm potansiyeline sahip bir il olduğuna vurgu yaparak bu potansiyeli kullanmak için gerekli imkânlar ve şartlar çerçevesinde yapmaya hazır olduklarını söyledi. Zeki Gül, “TURSAB Orta Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karabıçak ile gerek daha önce yaptığımız görüşmeler gerekse bu görüşmemiz sonucunda Çorum’un turizmine katkı sağlamak amacıyla yaklaşık 40 turizm acentesi yetkilisini 30 Nisan 2016 Cumartesi günü Çorum’a davet ettik. Amacımız, turizm sektöründe belirleyici ve yönlendirici olan turizm acentelerinin, Çorum’un kültürel ve tarihi değerlerini görmeleri, tanımaları bu vesileyle de Çorum’a düzenlenecek turların, gelecek olan turist sayısının artırılmasıdır.” dedi.
Çorum’un, son yıllarda yapılan hizmetlerle gözde bir şehir haline geldiğini belirten Zeki Gül, Çorum’un turizm açısından da önemli bir merkez haline geleceğine inandığını ifade etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim