Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, güvenlik güçlerinin terörle mücadele başarılı olacaklarını ve bugünlerin de atlatılacağını söyledi.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan Şevket Erzen, gazeteciler olarak kırmızı çizgileri olduğunu dile getirerek, “Gazeteciler olarak kırmızı çizgilerimiz var. Bunların dışında farklı görüşlerimiz olabilir. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Terörle mücadele de güvenlik güçlerimiz başarılı olacaklardır. Bizler birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece çözemeyeceğimiz sorun yoktur” dedi.
“Mesleğimizi daha iyi ortamlarda icra edebilmemiz için birlikte hareket etmekte fayda var. Bunu yaşayarak gördük” diyen Erzen, Çorum Gazeteciler Cemiyeti’ne katılan yeni üyelere teşekkür etti.
Mehmet Yolyapar’ın Onursal Başkan seçilmesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erzen, “Mehmet Yolyapar meslekte duayenimizdir. Ona hak ettiği manevi payeyi vermekten onur duyuyoruz” şeklinde kaydetti.
“Birliğimizi bozmayalım. Ne kadar birbirimize omuz verirsek çalışmalarımızda o derece faydalı olacaktır” ifadelerini kullanan Erzen, “Gazeteciler cemiyetlerinin illerde SMMMO veya Barolara benzer şekilde tek çatı altında kurulması planları var. Bizler her türlü öneriye açığız yeter ki ayağı yere bassın. Sorunları aşmanın, karşılıklı mutabakatla çözmenin yerleri buralardır. Birbirimizi iyiye doğruya yönelterek yüceltebiliriz” diyerek sözlerini tamamladı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim