Tüm Çorumluların 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan İl Başkanı Karadağ, bugün, Huzurevi’nde barınan yaşlıları karanfillerle ziyaret ederek, onlara sevgi ve saygılarını ileteceklerini ifade ederek, “14 Şubat’ı, eşlerin, sevgililerin olduğu gibi, tüm insanların birbirine karşı sevgilerini sunacakları bir gün olarak değerlendiriyorum. Bu bakımdan, ÇORUM HABER’in bir haftaya yayılan bir Toplumsal Sevgi Haftası önerisini son derece doğru ve yararlı buluyorum” diye konuştu.

Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın dünkü “Gülümseyin lütfen” başlıklı yazısına da değinen Mehmet Karadağ, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in “Müslümanın Müslümana gülümsemesi sadakadır” hadisini hatırlatarak, “Benim hayat boyu düsturum budur. Hep güleryüzlü olmak, yapıcı olmak ve insanlara gülümsemek…Çünkü, hiçbir bedeli olmayan bir gülümseme, o kadar çok şeyi çözümlüyor ki…” ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Karadağ, değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “Sevgiye ve barışa toplum olarak sahip çıkarsak, çocuklarımıza huzurlu bir gelecek kurabiliriz. Birbirimizi anlayarak, hoşgörüyle karşılayarak yapıcı bir iletişim kurmak suretiyle refah seviyemizi artırabiliriz. Barış toplumu olarak, birlik ve beraberlik içinde çok daha güzel bir geleceğin temellerini atabiliriz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim