TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Sevgi Haftası’nı, iş dünyasında işbirliğinin ve karşılıklı güvenin gerçekleştirilmesi açısından da önemli bulduklarını söyledi. Başaranhıncal’ın bu konudaki değerlendirmesi şöyle:

“Çorum Haber Gazetesinin toplumumuzda sevgi ve dayanışmanın daha da artırılması için başlatmış olduğu ve Çorum’a özgü olarak , bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Toplumsal Sevgi Haftası’nı, İş dünyası içindeki iş birliğinin ve karşılıklı güvenin geliştirilmesinde de önemli günler olarak görmekteyiz.”

“Toplumumuzun tüm kesimlerinin birbirleriyle daha da çok kenetlenmiş, birlik ve beraberlik duygusunun daha da güçlü olmasına ihtiyacımızın olduğu günler yaşıyoruz. Toplumun fertleri arasında sevgi varsa o toplumun her kesimi huzurludur.”

“Çorum Haber Gazetemizin başlatmış olduğu ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nün de içinde yer aldığı bu haftada, dostluğumuzun, kardeşliğimizin, daha da çok pekişmesi gerektiği bir süreçte olmamız nedeniyle, bu etkinliği önemli görmekteyiz. Toplumsal Sevgi Haftası’na dönüştürme çalışmalarınızda yanınızda olduğumuzu ve desteklediğimizi belirtmek isteriz.”

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim