MHP Çorum Milletvekili Adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Fatih Özcan ve Muhsin Kocasaraç bu kapsamda Bayat ve Oğuzlar’a giderek halkın sorunlarını dinlediler.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin ile Bayat İlçe Başkanı Hüseyin Gök’ün de eşlik ettiği ilçe gezilerinde Özcan ve Kocasaraç, AKP iktidarını eleştirerek, iktidar olmaları hâlinde toplumun farklı kesimlerine yönelik projelerini anlattılar.
Her iki ilçede esnaf ziyaretinde de bulunan MHP’li adaylar, “Biz Çorum sevdasıyla hizmete talip olduk. Sizlerden destek istiyoruz. Sevdamızı, milletimize hizmetle birleştirmek için buradayız. İlçelerin sorunlarını biliyoruz. Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız.” diye konuştular.
Bu ziyaretler sırasında, bir dükkânda gördüğü bağlamayı eline alarak bir süre çalan Fatih Özcan, “Türkü seven herkesin içinde bağlama çalma isteği vardır. Türküler bizim özümüzdür. Türküler, milletimizin örf ve adetlerini, yaşam tarzını, kültürünü, hayat felsefesini hatta bütün bir kimliğini yansıtır. O nedenle bizim gönlümüzde türkülerimiz yeri ve önemi bambaşkadır.” ifadelerini kullandı.




(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim