Şair ve yorumcu hemşehrimiz Yusuf Ziya Leblebici tarafından kurulan Kardelen Şiir ve Müzik Grubu’nun 45. kez düzenleyeceği “Yaşayan Değerlerimiz” programı, 27 Ocak Cuma günü İstanbul, Avcılar’da yapılacak.

Avcılar Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan ve “Yaşayan Değerlerimiz” olarak sanata katkı sunanlara plâketlerinin takdim edileceği program yine şarkı ve şiir şölenine dönüşecek.

Sanatının yanında özel yaşamlarıyla da topluma örnek olan sanatçıları halkla buluşturan Kardelen Şiir ve Müzik Grubu, 45. Yaşayan Değerlerimiz programında Türk Hafif Müziği sanatçısı ve oyuncu Sevda Karaca ile halk müziği sanatçısı Cengiz Özkan’a ödül verecek.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde 27 Ocak Cuma günü, saat 18:30’daki kokteylle başlayacak olan etkinlik ücretsiz olacak.

Kardelen Şiir ve Müzik Grubu Kurucusu Yusuf Ziya Leblebici, “Yaşayan Değerlerimiz” programına izleyici olarak katılacak konuklardan okunmuş birer kitap istediklerini belirterek, “giriş” için kullanılacak bu kitapların Anadolu’da bir köy okuluna bağışlanacağını söyledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim