Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’da SES Çorum Şubesi’nin yeni yönetim kurulu belirlendi.

Toplantıda ilk olarak Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu Başkanlığı’na SES Eş Genel Başkanı İbrahim Kara getirilirken, Divan Başkan Yardımcılığı görevini BES Şube Başkanı Ertuğrul Alper, Saymanlık görevini ise Tarım Orkam-Sen İl Temsilcisi Ali Türksal üstlendi.

Ardından tek liste hâlinde yapılan Genel Kurul’da SES Çorum Şubesi’nin 7 kişilik yeni yönetim kurulu belirlendi. Buna göre Derneğin yeni yönetim kurulunda Turgut Türkoğlu, Perihan Güleç Akyıldız, Didem Azapçı, Murat Türkmen, Sibel Alyılmaz Bekmez, Recep Karabek ve Okan Erkoç yer aldı.

Denetleme Kurulu’na Hülya Yılmaz, Nafiye Sal Demirci, Bektaş Bakırcı, Mehmet Evran ve Cengiz Çimen seçilirken; yeni Disiplin Kurulu Sevda Sultan Koyuncu, Keziban Atak, Ayla Yılmaz, Dursun Demirci ve Nurdagül Güneş’ten oluştu.

Son olarak Üst Kurul Delegeleri ise Çorum ili için Merter Kocatüfek ve Turgut Türkoğlu; Amasya ili için Satılmış Ayan ve Recep Karabek; Tokat ili için ise Tayyar Özcan ve Okan Erkoç şeklinde belirlendi.

SES Çorum Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde bir araya gelerek kendi aralarından bir ismi, başkan olarak belirleyecek.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim