Seminere, Millî Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Arslan, Maarif Müfettişi Hüseyin Soydaş, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Komiseri Dursun Demir, İl Jandarma Trafik Kısım Komutanlığı Trafik Kısım Amirliğinden Ast. Bçvş Soner Yılmaz, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Musa Akış, Rehber Öğretmen Erol Taş, "özel eğitim, ilköğretim ve ortaöğretim" okul müdürlüklerinde görevli idareci ve rehber öğretmenleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, okul servis araçlarının çocukların can güvenliği açısından önemine dikkat çekerek, araçlarda görevli personelin yaptıkları işin sorumluluğunun bilincinde olmaları açısından bu eğitimin çok önemli olduğunu belirtti.
Eğitim seminerinde; öğrenci taşıma uygulamaları, sözleşme esasları, taşıma güzergâhları, millî eğitim müdürlüğü, okul müdürlüğü, araç sürücüsü ve rehber personelin yükümlülükleri, yaş grupları ve engel grupları itibariyle öğrenci/kursiyer/veli davranış modelleri gibi konular anlatıldı.
Editör: TE Bilisim