AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve Borsa Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

Çorum’un sanayisi ve yapılan yatırımlar hakkında değerlendirilmelerin yapıldığı toplantıda son günlerde yaşanan terör olayları da ele alındı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini kaydederek,  terörün ülke gündeminden mutlaka kaldırılması gerektiğini kaydetti.

Türkiye’nin coğrafi bakımından önemli bir yere sahip olduğunu ve bu yüzden Türkiye’yi ele geçirmek isteyen dış güçlerin yıllardır ülkemizde oyunlar oynadığını kaydeden Ceylan, “Son günlerde artan terör olayları ve ekonomimize yapılan saldırılarla ülkemiz yine bir kuşatma altına girdi. Ama şunu da unutmayalım ki devletimiz ve milletimiz bir olarak, oynanan oyunları her zaman bozmuş ve tersine çevirmiştir. Bunun en son örneği ise 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ve ekonomimizi bozmak isteyenlere verilen cevaptır” dedi.

Ülkemizi bölmeyi başaramayacağını anlayan dış güçlerin, halkı bir birine düşürme çabasına girdiğini kaydeden Ceylan, “Bu topraklarda hiçbir ayrımı gözetmeden ve kısır çekişmeleri bırakarak birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz gerekir.  Şer odaklar ve terör örgütleri şuanda ülkemize her koldan saldırıyor.  Oyunlara gelmeyelim birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Provokasyonlara gelmeden tek vücut olarak, bunun üstesinden gelebiliriz.” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim