Yaklaşık 2 aydır her hafta sonu Pazar günleri sırasıyla İstanbul, Ankara, Uşak, Isparta, Şanlıurfa ve Trabzon’da düzenlenen İSOMDER Bölge Toplantılarının sonuncusu Çankırı’da gerçekleştirildi.

Toplantıya İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan, Çankırı İl Başkanı Faruk Karatatar, Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz ve Karabük İl Başkanı Turgut Küçük’ün yanı sıra ilgili teşkilatların yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun’un da misafir olarak yer aldığı toplantıda İSOMDER Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz ve diğer başkanlar tarafından, yapılan çalışmalar hakkında raporlar sunuldu.

Toplantıda konuşan İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan, dijital ortamın ve teknolojinin geliştiğini ve internet alanında yeni bir medya alanı oluştuğunu belirterek, şer odaklarının ise bu alanı en iyi şekilde kullanıp toplumları ifsat etmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Dernek faaliyetleriyle ilgili olarak da bilgi veren İlhami Uçan, “Günümüzde gelişen teknolojiyle ve internet kullanım alanının geniş kitlelere yayılmasıyla birlikte iletişim bir kat daha güçlü ve önemli hâle geldi. Artık yaşam şeklimiz, alışkanlıklarımız, eğlence anlayışımız, iletişim şeklimiz çok hızlı olarak değişiyor. Öyle ki bu hızlı değişimden dolayı toplum ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz olumsuz yönde etkileniyorlar. Bu olumsuzluklara karşı Dernek olarak gerekli çalışmaları yürütmekteyiz.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim