Halen Çorum Sanayi Sitesi’ndeki merkezinde çeşitli sektörlerde 60 yılı aşkın deneyimiyle faaliyetlerine devam eden Şenöz Metal; Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 04.08.2011 tarihli kararı ile eski Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Çorum Yetiştirme Yurdu binasında eğitim-öğretime devam eden Özel Eğitim Meslek Lisesi (İşitme Engelliler Meslek Lisesi) idareci ve öğrencilerine iftar yemeği düzenledi.

Ankara yolu 7. Kilometre üzerinde yeni faaliyete giren Başka Et ve Pide’de önceki akşam düzenlenen iftar yemeğine Kale Mahallesi Ata Caddesi 33. Sokak’taki Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi’nin Müdürü Hanifi Okumuş, okul alan idarecileri, öğretmen ve 50’nin üzerinde öğrenci iştirak etti.

Bilişim Teknolojileri, Mobilya İç Mekân Tasarımı, Yiyecek İçecek Hizmetleri ile son olarak Metal Teknolojileri bölümü açılan Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerine iftar yemeğini düzenleyen Şenöz Makine yetkililerinin de hazır bulunduğu etkinlikte Okul Müdürü Okumuş öğrencileri adına firmaya teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim