Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'un girişimleri sonucu Şendere Göleti ve içme suyu hattı için 7 milyonluk ek ödenek çıktı.
AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Binali Yıldırım'ın Başbakanlığında kurulan 65. Hükümetle birlikte Kalkınma Bakanı olarak görevlendirilen Lütfi Elvan'a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dileyen Milletvekili Ceylan ve Kurt, Çorum'un bakanlıkla ilgili sorunlarını da paylaştı.
Çorum için sağladığı desteklerden dolayı Bakan Elvan'a teşekkür eden Ceylan ve Kurt, ayrıca Uğurludağ İlçesi ve 43 ünitesini ilgilendiren Şendere Göleti ve içme suyu hattı için ek ödenek talebinde bulundular.
Bakan Lütfi Elvan ise Uğurludağ, İskilip ve Bayat İlçeleri ile birçok bağlı köylerin su sorunun çözecek olan Şendere yatırımına gereken önemi verdiklerini belirterek, 7 milyonluk ek ödenek için söz verdi.
Bakan Elvan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim