MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Bilge, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilli genel seçimlerinde ilk gençlik yıllarımdan bu güne kadar birçok kademesinde görev aldığım Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum milletvekili olmak üzere aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım” dedi.
İlk gençlik yıllarından beri her kademesinde görev aldığı MHP’nin bu ülkenin birliğinin ve dirliğinin tek dayanağı olduğunu kaydeden Bilge, insanların helal yoldan evlerine nafakalarını götürmelerini sağlamak için çalışacaklarını dile getirdi.
İşsizlik ve boşanma rakamlarının, parçalanan ailelerin dramının ortada olduğunu ifade eden Bilge, “Canavarca hislerle birbirini katleden nesiller ülkemizin geleceğini, milli birlik ve beraberliğimizi tehdit etmektedir. Cezaevleri çocuk suçlularla dolmuştur.
Kolay yoldan para kazanma arzusu salgın bir hastalık gibi her tarafı sarmış milli manevi duygular adeta insanların içinden çekilmiştir” şeklinde konuştu.
Ülkenin nasıl yönetildiğinin ortada olduğunu belirten Bilge, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Her şey milyonların gözünün önünde gerçekleşmekte fakat ne hikmetse aynı milyonlar evlerden para kasaları çıkmasına, Allah’ın ayetleri yüce dinimiz alay konusu yapılmasına ses çıkarmamakta ve seyretmektedir.
Dün Çanakkale geçilmez destanını yazanların çocukları için çalışmak boş bir uğraş, helal yoldan para kazanmak ise ahmaklık olarak görülüyor.
12 yıldır sözlerine besmele ile başlayanların, suyu üfleyerek içenlerin yönettiği bir ülkede neslin bu hale gelmesi vahimdir. Maalesef ülkemiz 12 yıldır çok kötü yönetilmiştir.
Bir kişiye dokuz pul, dokuz kişiye bir pul taksimatıyla üretimden uzak imar rantı ile dönen ekonominin geldiği nokta uçurumdur. Bir ülke düşünün ki yöneticileri halkıyla kavgalı, bir ülke düşünün ki terör örgütleri ile milli onurumuzu ayaklar altına alarak müzakere yapıyor.
Bir ülke düşünün ki şirket gibi yönetilmek isteniyor. Bir ülke düşünün ki bütün maddi imkânları, para getiren bütün kaynakları belli bir zümre arasında paylaştırılmış ve adeta taksim edilmiştir.
Son on yıldır vatandaşlarımız çalışmadan kazanmaya bir süre sonra ise devletin sosyal yardımlarını bir hak olarak görmeye başlamışlardır. Bugün Türkiye mutsuzdur. Bugün Türkiye geleceğine güvenle bakamamaktadır. Bugün Türkiye’nin çevresi ateş çemberidir. MHP mensuplarına düşen bu karanlık çemberi kırmak bu ülkenin talihini değiştirmektir. İş yine başa düşmüştür. Bu ülkenin kara sevdalıları olarak bir kere daha çarıkları giydik ve safımızı belli ettik. Çünkü bu seçimin ülkemizin dönüm noktasıdır. Önümüzde tek seçenek vardır.
Ya Ortadoğu ülkelerine model olacağız ya da Ortadoğu ülkelerini model alacağız.
Bütün bu düşüncelerle MHP aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza başarılar dilerim.
Bu bayrağı bu günlere taşıyan milyonlara bu davaya gönül veren hepsi birbirinden değerli gençlerimize, karanlık güçlerin kirli ve kanlı oyunlarından Türk Milliyetçilerini uzak tutan Üniversite yıllarından Hocam birlikte 30 yıldır siyaset yaptığımız MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye bir kere daha teşekkür ederim.”


(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim