Kamu-Sen tarafından Anvatar Termal Otel’de gerçekleştirilen “Onurlu Mücadeleyle, Umutlu Geleceğe Tek Yürek Buluşması” Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nda konuşan Aydın, Kamu-Sen’in ülkenin içerisinde olduğu durumdan vazife çıkardığını ve çalışmalarını bu yönde devam ettirdiğini dile getirdi.
Anvatar Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nejla Öksüz, MHP Çorum Milletvekili adayları Prof.Dr. Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı Ekici, Muhsin Kocasaraç, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattap İmal, Türk Ocakları Başkanı Prof.Dr. İrfan Çağlar, TÜRKAV Başkanı Mehmet Ferit Erkün, Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Sözüdoğru ve çok sayıda davetli katıldı.
Kamu-Sen’in kurulduğundan beri “İlkemiz önce ülkemiz” şiarıyla hak ettiğini mutlaka alan bir sendikacılık anlayışı ile yürüdüğünü belirten Aydın, ilkelerden ödün vermeden aynı kararlılık ve inançla yürümeye de devam edeceklerini ifade etti.
Toplantıda yaptığı konuşmada Sendikacılık sadece özlük ve sosyal hak mücadelesi değildir bir de sivil toplum örgütü misyonu vardır. Bu ülke tok esirlerin olduğu bir ülke olursa sendikacılık amacına ulaşmış olmaz. Kamu-Sen ülke ve Türk milletinin milli meselelerinde durumdan vazife çıkarır, ülkenin Suriye ve Irağa dönüştüğü geride geleceğe katkı sağlamak için elinden geleni yapacak olmasını herkesin bilmesi gerekir. Kurulduğumuzdan beri önce ülkemiz dedik. İlkelerden ödün vermeden aynı güç ve inançla yürümeye devam edeceğiz. Bizler varlığımızı Türk milletinin varlına bağladık. Kendi varlığımızı Türk milletinin varlığına armağan etmedik kurban ettik 13 yıldır artan baskılara rağmen ülke genelinde 500 bine, Çorum genelinde ise 5 bine ulaşan üye sayımızla omuz omuza, gönül gönüle kimseye mavi boncuk dağıtmadan kimseye dayanmadan sadece hakka dayanan bu mücadele bir onur ve erdem mücadelesini sürdürüyoruz” dedi. Ülke sevdalıları olarak hep zora talip olduklarını belirten Aydın, bunun karşısında her türlü menfi ilişkilere girebilen, kul hakkına duyarsız kalabilen, eğilip bükülen, renkten renge, şekilden şekle giren ve tüm bunları dini kisvesiyle arz etmeye çalışanları da tarih ve insanların vicdanının unutmayacağını dile getirdi.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim