Her ünite bitiminde deneme sınavı , ayrıca ayda 2 kez konu tarama testlerinin yapılacağını, deneme sınavlarının birebir gerçek sınavlar formatında gerçekleşeceğini ifade eden Selçuk Köse, “Sınıflarımız her TEOG deneme sınavı sonunda puan sıralamasına göre yeniden oluşturularak rekabet edilebilir bir ortam yaratılacaktır.” dedi.
Öğrencilerin, hafta içi ve hafta sonu branş öğretmenleri ile birebir çalışacağını ve soru çözüm saatlerinin olacağını vurgulayan Köse, “Eğitim koçu rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimiz birebir takip edilecektir. Ortalama 10 öğrencinin bir eğitim koçu olacaktır” ifadesini kullandı.
Kurucu Müdür Selçuk Köse, öğretmenlerin belirli periyotlarda öğrenci ve velilerle göreşeceğini, öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişmelerini izlemek sonuç alıcı bir program uygulanacağını belirterek, sınavlar yaklaşınca hızlandırma programı uygulanacağını, sınav farkındalığı yaratılmaya çalışılacağını söyledi.
Veliler için de TEOG seminerleri düzenleneceğini anlatan Köse, “Dönem içinde bu stres dolu süreyi en iyi nasıl atlatırız? Ebeveyn olarak neler yapmalıyız? Okul, aile ve öğrenci ilişkileri en sağlıklı şekilde nasıl devam ettirilebilir? Bu konularda paylaşım ve kazanım toplantıları düzenleyeceğiz” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim