2015 yılının birçok hususta Türkiye açısından olumsuzluklarla geçtiğini ve özellikle terör saldırıları sonucu çok sayıda vatan evladının şehadet şerbeti içtiğini dile getiren Selahattin Ezer, 2015 yılının acılarla hatırlanacak bir yıl olduğunu söyledi.
Kısa aralıklarla yaşanan seçim atmosferinin, ülke ekonomisinde olumsuz etkiler yarattığını da kaydeden Ezer, sözlerini şöyle sürdürdü; “2016 yılının geçmişten dersler çıkartarak yeni başlangıçların, yeni umutların, yeni hedeflerin belirlenip, uygulanacağı bir atılım yılı olmasını diliyorum. Ekonomik anlamda insanımızın gelişmiş ülkeler seviyesine çıkacağı, aç ve açıkta hiçbir vatandaşımızın kalmadığı, yaşanabilir bir Türkiye’nin inşasında umutların yeşerdiği, ülkemizin dünya milletlerine örnek olacak çalışmalar ve başarılar yakaladığı bir yıl olmasını hepimiz arzu ediyoruz.
Çorum’umuz da ise, özellikle iş dünyasının sorunlarına eğilinmesi sanayi ve ticaret hamlemizin geliştirilmesi ve çorumu bir ticari marka haline getirecek hamlelerin yapılması gerekmektedir. Bu konu da başta çorum milletvekilleri olmak üzere tüm resmi kurum ve STK’ların ortak akıl geliştirerek bu konuda araştırmalar yapması ve Çorum’a artı değer katacak projelerin el birliği ile hazırlanması gerekmektedir.
Bu vesileyle yeni yılın, Türk İslam alemine, Müslümanlara ve memleketimize barış kardeşlik ve refah getirmesini dilerken, demokrasi ve ekonominin geliştiği bir atılım yılı olması dilekleriyle saygılar sunarım.” diyerek mesajına son verdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim