Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayelerinde ve Türkiye genelindeki 81 Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’ni kapsayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle gerçekleştirilen ‘Kapımız Esnafa Açık’ projesi, özel sektör, kamu, STK ve tüketicileri esnafla buluşturan bir platform özelliği taşıyor. Bu kapsamda Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) ile Şekerbank Çorum Şubesi arasında “Kapımız Esnafa Açık” protokolü imzalandı.

ÇESOB’ta düzenlenen imza törenine, Şekerbank Çorum Şube Müdürü Nuri Doğan ile banka yetkilileri hazır bulundu. Şekerbank Şube Müdürü Doğan, anlaşmayla ÇESOB’a bağlı odalara kayıtlı olan esnafın, 36 aya varan vadelerle, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli finansman ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Banka olarak Çorumlu esnaf ve sanatkarların her zaman emrinde olduklarını dile getiren Doğan, “Kapımız esnafa sonuna kadar açık. Tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı işler, bol kazanç diliyorum” dedi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, zor günler geçiren esnaf ve sanatkarlara bu imkanı tanıdıkları için Şekerbank yetkililerine teşekkür etti. Konuşmanın ardından ÇESOB Başkanı Recep Gür ile Şekerbank Şube Müdürü Nuri Doğan arasında ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü imzalandı.

Ayrıca, protokol kapsamında odaya kayıtlı olan esnafın maliyetlerini rahat yönetebilmeleri için farklı ücretler ödemeden kullanabilecekleri komisyonsuz sabit ücretli ‘Fiks POS’ ürünü de sunuluyor.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim