CHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği konferans için ilimize gelen Tekirdağ Milletvekili, CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanı Candan Yüceer tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan Suludere, “Tribüne oynamayı AKP’liler çok iyi bilir” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Suludere, Ak Parti İl Başkanı Karadağ’ın Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesi nedeniyle yaptığı açıklamalarına yönelik cevap verdi. Ali Rıza Suludere, “Geçtiğimiz günlerde AKP’nin İl Başkanı Mehmet Karadağ, kendilerinin çalıp kendilerinin oynadığı bir toplantıda yine toz pembe bir tablo çizerek, Şeker Fabrikalarımız için vermiş olduğumuz mücadelemizi kastederek, ‘CHP her zaman tribünlere oynuyor. Konuşmaya devam etsinler’ diye açıklamalarda bulunmuş. Ayrıca Karadağ, 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirip, yerel ve genel seçimlerinden zaferle çıkacaklarını, hedeflerinin merkez ile birlikte 14 ilçe belediyesi ve iki tanede belde belediye olmak üzere toplam 16 belediyenin tamamını alacaklarını söylemiş.

Evet, CHP sahaya çıkmış oynamıyor, haklıların yanında mücadele vermeye çalışıyor. Hem de çok ciddi bir mücadele veriyor. CHP halkı için çalışıyor. Tribünlere oynamayı onlar daha iyi bilir. Sevgili Karadağ, 17 yıldır sizin kim ve kimler için oynadığınızı bu halk çok iyi biliyor. Yerel ve genel seçimlerden başarı ile çıkacağınızı söylüyorsunuz. Sen İktidar partisinin İl başkanı! Çorum Şeker Fabrikası dahil, 14 şeker fabrikası elden giderken, Sen de senin yanındakilerde adete çiftetelli oynuyor. Oynamak bize değil size yakışıyor. CHP bu konuda mücadelesini dün olduğu gibi bugünde sürdürecek” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim