Mehmetçik’e destek olmak amacıyla Askerlik Şubesi’ne giden işçiler, burada Türk Bayrağı açarak “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganını attı.

Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, vatanın bölünmez bütünlüğü ve üniter yapısı söz konusu olduğunda şeker işçisinin her zaman Mehmetçik’in yanında yer alacağını söyledi.

Türkiye’nin ve Türk milletinin zor bir süreçten geçtiğini belirten Kahraman, “Devletimizin ve milletimizin varlığı ve bekasına tehdit olarak, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör yuvalanmalarına karşı, millet olarak topyekun karşı duruşumuzu göstermek ve büyük Türk milletinin kahraman ordusunun yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu’na destek olmak amacıyla Askerlik Şubesi’ni ziyaret ettik Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimizin ve Mehmetçik’imizin yanında yer alacağız” dedi.

Çorum İl Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Albay Çetin Öcal ise şeker işçilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TSK’nın Afrin’de mutlaka başarılı olacağını söyledi.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim