Fabrika Müdürü Öztürk'ün emekli olması ve Çorum'dan ayrılacak olması nedeniyle fabrika binasında veda yemeği düzenlendi. Fabrika müdür yardımcıları, personeller ve Şeker-İş Sendikası yöneticilerinin katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.
Yemek sırasında Müdür Yardımcısı Hüseyin Avni Akca ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Sefer Kahraman tarafından hizmetlerinden dolayı Öner Öztürk’e plaket takdim edildi. Akça ve Kahraman, hizmetlerinden dolayı Öztürk'e teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında başarı dileklerini sundular.
Öner Öztürk ise Çorum'da uyumlu bir çalışma sergilediklerini, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek, Çorum'u hiçbir zaman unutmayacağını, gönül kapısının herkese açık olduğunu söyledi.
Öte yandan 1998 yılından beri Çorum Şeker Fabrikası’nda görev yapan Şeker-İş Sendikası İdari Sekreteri Arif Şener de arkadaşları tarafından Umre’ye yolcu edildi. Şener’in kutsal topraklara gitmesi nedeniyle fabrika önünde tören düzenlendi. Arif Şener dualarla Umre’ye uğurlandı.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim