Gençlerin bugün ve geleceğin teminatı olduğunu belirten Şahin, ilin problemlerinin çözümü konusunda tartışıp, ortak aklı çalıştıracak bir Gençlik Konseyi oluşturacaklarını vurguladı.

Her yıl mahalle muhtarlarıyla birlikte belirleyecekleri başarılı, memleket sevdalı, tefekkür ehli gençlerle sürekli istişare halinde olup, şehirle ilgili alınan kararlarda onların önerilerini alacaklarını anlatan Kenan Şahin, “Kuracağımız bu kutlu birlikteliğin gençlerimize iş, aş ve burs olarak yansıyacağından kimsenin kuşkusu olmasın. İnşallah erken yaşta memleket meseleleriyle tanışan gençlerimizin "Gençlik Konseyi'nden aldıkları tecrübe; ileriki yıllarda ilimizin geleceğinde karar sahibi olduklarında da doğru kararlar almalarına vesile olacaktır” dedi.

Başkanlık süresince yönetimdeki sevk ve idareyi ana yüreği ile yoğurmak istediklerini anlatan Şahin,

bir şehrin bugünü ve yarını için karar alırken adaletli ve merhametli olmanın önemini çok iyi bildiklerini, Verecekleri her kararın binlerce kişiyi direk ilgilendirdiğini ve alınacak her kararda yaptım oldudan ziyade, ortak aklın önemini ve ne kadar hassas olunması gerektiğini çok iyi hesap ettiklerini ifade etti.

Kenan Şahin açıklamasında şunları dile getirdi:

“Her karara her uygulamaya mutlaka bir kadın eli değmesi gerektiğine inanıyoruz.

Onun içindir ki Çorum Belediyesi tarihinde ilk defa olarak bir belediye başkan yardımcımızı siz kadınlarımız içerisinden seçeceğiz. Yapacağımız her çalışmada ilimizdeki kadınların yaşam kalitesini yükseltmek için çabalayacağız. Tenceresi kaynamayan, bacası tütmeyen, çocukları gülmeyen hiç bir ev kalmaması için belediyemizin bütün imkanlarını seferber edeceğiz.

Her mahalleye kuracağımız gündüz bakım evleri çocuklarımızın bilgi, beceri ve motor gelişiminde sizlerin yüklerinin hafiflemesine yardımcı olacaktır.

Üreten kadının, şehrimize katacağı zenginliği şanlı tarihimizden biliyoruz.

Bu yüzden kadınlarımızın istihdamına yönelik çalışmaları ise çok etkin bir şekilde devam ettireceğiz.

Biliyorsunuz ki şehrimizin geleceğini belirleyecek olan seçime sayılı günler kaldı.

Bizim bu şehre ait sizlerle birlikte gerçekleştirmek istediğimiz kamuoyunu da günlerdir meşgul eden nice güzel hayallerimiz ve projelerimiz var.

Bu kutlu şehire hizmette ve üretim de altın çağını birlikte yaşatacağız. Sandığın önümüze gelmesine çok az kaldı. Yaptırdığımız bütün anketler bu kutlu yolculukta önde olduğumuzu gösteriyor.

El ele, gönülden gönüle kurduğumuz bu birliktelikle 31 Mart Yerel Seçimlerinden başarıyla çıkacağımıza da yürekten inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim