“Bütün şehrimizin, ülkemizin her noktasına, şehirlerimize, ilçelerimize, köylerimize sayısız eserler kazandıran, Türkiye’yi imar eden Cumhurbaşkanımızı ağırlıyoruz” diyen Gül, 31 Mart seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamanın heyecanı ve gururu içerisinde olduklarını dile getirdi.

2002’den bugüne ilk günkü aşkla, heyecanla çalışmaları sürdürmeye devam edeceklerini kaydeden Gül, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK Partimizle birlikte Türkiye Cumhuriyeti gerçek manada sosyal bir devlet haline dönüştü. Devletin tüm kurumlarıyla vatandaşlarına hizmet eden bir anlayışı sahiplendi. Devletimiz, bütün kurumlarıyla milletimizin hizmetinde oldu” dedi.

Türkiye’de belediyecilik anlayışının yeniden şekillendiğini vurgulayan Gül “Sadece su faturası alan, yol yapan belediyecilik anlayışından vatandaşın sorununa çözüm getiren bir belediyecilik anlayışına geçildi. Biz de vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu, refahı için bu şehrin her sokağına, her mahallesine hizmet etmeye devam ettik, devam edeceğiz. Şehrimize yeni yaşam alanları, spor alanları, yeşil alanlar yaptık.

2023 vizyonunu şehrimize hazır hale getirmek için gece-gündüz devamlı çalışmayla gayret ettik. 2002 yılından beri bu meydanda birçok mitingler yaptık. O mitinglerin sonunda seçimler, referandumlar yaptık. Sizler her defasında AK Partimizin yanında yer aldınız. Coşkunuz hep artsın, hiç azalmasın. Çünkü siz bu topraklara, bu bayrağa, Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalısınız. Allah devlete millete zeval vermesin, içerde ve dışarda bu ülkeye kast eden hainlere fırsat vermesin” dedi. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim