Velidedeoğlu, önceki gün parti binasında düzenlendiği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Velidedeoğlu’nun basın toplantısına, Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri, meslektaşları ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda bir açılış konuşması yapan Eyüp Arslan, 24 Şubat’ta Devlet Tiyatro Salonu’nda aday adayı tanıtımı yapılacağını kaydetti. Arslan, Velidedeoğlu’na aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
AK Parti için Çorum’da yapmış oldukları çalışmaların aşikar olduğunu kaydeden Velidedeoğlu, “Bundan sonraki çalışmalarımızda da omuz omuza, hep birlikte, sevgimizi paylaşarak yol alacağız” dedi.
Velidedeoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Bugüne kadar ki yaptığımız çalışmalar ülkemize katkı sağlamış olan çalışmalarımız aşikârdır. Bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda hep birlikte, omuz omuza, doğru hayaller kurarak yol alacağız. Medeniyet algısı ile şehrimize yararlı olmak için bir yola çıktık. Şehrimizde yaşayan herkesi kucaklayarak, gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Şehrimize ülkemize hizmet adına yolumuza çıktık ve hayır dualarınızla birlikte omuz omuza ilerleyeceğimize inanıyorum.”
Konuşmaların ardından Velidedeoğlu, kendisini desteklemeye gelen partililer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim