14-20 Nisan Şehitlik Haftası nedeniyle çeşitli programlar düzenleyen İl Başkanı Ahlatcı, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni de unutmadı. Ahlatcı, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Galip Deniz ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Dernek merkezinde yapılan görüşmede İl Başkanı Ahlatcı, Şehitlik Haftası nedeniyle şehit aileleri ve gazilere bir kez daha Çorum halkı adına şükranlarını iletti. AK Parti teşkilatları olarak tüm şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getiren Ahlatcı, “Aziz şehitlerimizin sayesinde al bayrağımız ve vatanımız huzur ve güven içerisinde Allah tüm Şehitlerimizin mekânını cennet eylesin geride kalan ailelerimize Sabr-ı Cemil ihsan eylesin” açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Deniz, “Sizlerin bizlerin yanında olmanızda son derece memnunuz. Her konu da vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim