Çorum’da Çepni Mahallesi Aynalı Sokak No: 21/A adresinde emekli bankacı Zehra Sağlam tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan, ev yemekleri ve yöresel Çorum mutfağını müşterilerinin damak lezzetine sunan Maya Ev Yemekleri firması tarafından tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Maya Ev Yemekleri İşletme Müdürü İlhan Kılıç, vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için hayatını vatan uğruna feda eden tüm şehitler için saat 15.30’da Ulucami’de okutulan Mevlid-i Şerif’te hazır bulundu. Mevlide ayrıca Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Din görevlileri tarafından okunan mevlidin ardından tüm şehitler için dua edilirken, cami çıkışında cemaate Maya Ev Yemekleri firması tarafından yapılan helva da ikram edildi.

Belediye Başkanı Zeki Gül de mevlidin ardından İnönü Caddesi Şekerbank arkasında bulunan Maya Ev Yemekleri firmasını ziyaret ederek duyarlılığı için teşekkür etti. Zeki Gül, “Ulucami’de şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldık. Vatan savunmasında şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Firmamıza da duyarlılığı için teşekkür ediyorum” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim