Sungurlu Meslek Yüksekokulu yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrenciler, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü dolayısıyla vatan için canlarını feda eden tüm şehitler anısına anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Tamamen Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nun imkânları ile gerçekleştirilen klipin kurgusunu Öğretim Görevlisi Saliha Kevser Kavuncu, yönetmenliklerini ise öğrenciler Yusuf Toprakçı ve Seyit Kılıç yaptı.  Klip çalışmasında milli şair Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiiri seslendirildi.

Sungurlu’nun tarihi ve önemli mekânlarında çekilen klipte,  Meslek Yüksekokulu yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencileri görev aldılar.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karaçif, klipte kendisinin de yer aldığını belirterek, yöneticiler, öğretim elemanları ve öğrenciler ile birlikte Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini seslendirdiğini söyledi. Klipte yer almaktan gurur duyduğunu vurgulayan Karacif, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü dolayısıyla tüm şehitlerin anısına yapılan bu klipin tamamen okulun imkânları ile gerçekleştirildiğini belirten Kubilay Karaçif, 16 dakikalık olan klipin ilçenin tarihi ve önemli mekânlarında çekildiğini kaydetti.

Kubilay Karaçif, projeyi hazırlayan Öğretim Görevlisi Saliha Kevser Kavuncu ile yönetmenliklerini üstlenen öğrenciler Yusuf Toprakçı ve Seyit Kılıç başta olmak üzere, Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini seslendirerek katkıda bulunan okulun yönetici, öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim