Kızılkanat Camii'nde gerçekleştirilen mevlide AK Parti Çorum Milletvekili ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, İlçe Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Ünal Aktaş, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İlçe Emniyet Amiri Uğur Çorumlu, şehit polis Gökhan Çakıcı'nın babası Ergin Çakıcı ve abisi Ersin Çakıcı, daire müdürleri, polisler, askerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cuma namazı öncesi, İlçe Müftüsü Murat Akçay ve din görevlileri tarafından şehit polis memuru Gökhan Çakıcı için Mevlid-i şerif okundu.
Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından dua eden İlçe Müftüsü Murat Akçay, terörü kınadı. Müftü Akçay, şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek bir an önce terörün son bulmasını istedi.
Cami çıkışında ise şehit Çakıcı'nın ailesi tarafından katılımcılara lokum ikram edildi. Daha sonra Dodurga Belediyesi tarafından katılımcılara şehit Gökhan Çakıcı anısına yemek ikramında bulunuldu.
Öte yandan TBMM'yi temsilen İtalya'nın Floransa kentinde düzenlenen Uluslararası "Akdeniz'e Üye Ülkeler İşbirliği" toplantısına katıldığı için şehit Gökhan Çakıcı'nın cenaze törenine katılamayan AK Parti Çorum Milletvekili ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, önceki gün Kızılkanat Camii'nde gerçekleştirilen mevlide katıldıktan sonra şehit Çakıcı'nın babası Ergin Çakıcı ve abisi Ersin Çakıcı'ya başsağlığı dileklerini ileterek, üzüntülerini belirtti.
Bağcı, "Birliğimizi ve dirliğimizi kimse bozamayacaktır. Bizim kesinlikle buna müsaade etmeyeceğimizi yedi düvel bilmektedir. Zaman zaman bu gibi sıkıntıları bize yaşatanlar olmuştur ve Türkiye Cumhuriyeti var oldukça da yaşatanlar olacaktır. Ama kimse de muvaffak olamayacaktır" dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim