Beraberinde Çorum Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül ile birlikte Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği'ni ziyaret eden Şahin, genel kurulda dernek başkanı olarak seçilen Galip Deniz'e görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Şahin, “Bu aziz vatanımız için canını dahi vermekten hiç çekinmeyen şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Şoförler ve Nakliyeciler Odası olarak gerek Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği olsun gerekse de Muharip Gaziler Derneği olsun iki derneğimizi de canı gönülden destekliyoruz ve değer veriyoruz. Bu sebepledir ki bu iki derneğimizin birlikte hareket etmesi bizleri çok mutlu edecektir. Galip bey genel kurulda bu anlamlı derneğin başkanı seçildi. Görevinde kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Galip Deniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şahin ve Gül'e teşekkür etti. Deniz, “Tahsin Şahin Başkanımız şehit ve gaziler derneklerinin birlikte hareket etmesinden mutlu olacağını dile getirdi. Bizde bu güzel düşüncesi için kendisine teşekkür ediyoruz. Şehitlikte, Gazilikte çok ulvi bir makamdır. Şehitlerimizde bizim, gazilerimizde bizim. İlerleyen süreçlerde gaziler derneğimiz ile birlikte güzel projeler yapabiliriz” dedi.

“ŞEHİTLER VE GAZİLER YARARINA BAĞIŞ TOPLAYANLARA İTİBAR ETMEYİN”

Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Galip Deniz, “'Öncelikli hedefimiz derneğimiz daha kurumsal bir hale getirmek olacak. Çorum'da daha güzel etkinliklere imza atarak güzel bir farkındalık yaşatmak istiyoruz. Halkımızın duygularını suistimal edenler ile mücadele edeceğiz. Zaman zaman şehitler ve gaziler yararına bağış adı altında para toplayanlar oluyor. Buradan özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Biz kesinlikle böyle bir bağış toplaması yapmıyoruz. Biz dilenci değiliz. Bu konuda vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum. Bağış adı altında yapılan yardımlara kulak asmayınız. Devletimiz bizlere gereken hassasiyeti zaten gösteriyor” dedi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül de Galip Deniz'e başarılar diledi. Gül, “Gaziler ve Şehitler Derneklerimizin birlikte hareket etmesi bizi de mutlu edecektir. Şehitlikte gazilikte bizim için onurdur, bir bütündür. Galip Deniz kardeşimize bu onurlu ve şerefli görevde başarılar diliyorum. Gaziler Derneği olarak bizler her zaman kendisinin yanındayız” dedi.

Ziyaretin sonunda Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül'e, Çorumlu Şehitler albümü hediye etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim