Duraktaki 3 taksi şoföründen birisi olan 38 yaşındaki Said Yüce, "Vatan uğruna canlarını verenlerin geride bıraktığı aileleri ve gazilerimize hizmet etmekten onur duyarız" dedi.
Valilik binası yanında bulunan Vilayet Taksi Durağı’nda çalışan taksiciler, aldıkları kararla şehit aileleri ve gazilere indirim yaparak hizmet vermeye başladı. Durak sorumlusu olan Said Yüce, yaptığı açıklamada, “Durakta otururken kendi aramızda şehit aileleri ve gazilerimize indirim yaparak gidecekleri yere götürme kararı aldık. Tabi bizler yüzde yirmi beş indirim yaptık, biz sadece indirimin adını koyduk para hiç önemli değil” dedi.

Taksi şoförü 49 yaşındaki Kemal Köse ise “Duraktaki 3 taksiye şehit ve gazi kimliğini gösterenler yapılan indiriminden yararlanacaklar. Bizim de bu konuda bir katkımız olsun istedik. Zaten taksiye binenlerin hepsi tam para vermek istiyor” dedi.

Taksi Şoförü Sedat Hürriyet Kutsal ise “Arkadaşlarımın da dediği gibi para hiç önemli değil, biz şehit aileleri ve her zaman hizmetin en iyisini vermeye hazırız” dedi.

Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, “Arkadaşlarımız böyle bir karar almışlar sağ olsunlar. Üzerimize düşen daha ne varsa biz hazırız. Her zaman şehit aileleri ve gazilerimize hizmet etmekten gurur duyarız.” dedi. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim