Vadi Düğün Salonu’nda verilen yemeğe Vali Necmeddin Kılıç, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Fatih Üstündağ, Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ve Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile aileleri katıldı.

Yemekte kısa bir açılış konuşmasını yapan Çorum İl Jandarma Komutanı J. Alb Faruk Üstündağ, “Zor bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte şehit ailelerimiz ve gazilerimizle yan yana olduğumuzu göstermek istedik. İl Jandarma Komutanlığı olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanındayız” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Şehit J. Asb. Çvş. Ömer Faruk Darbaş ve Şehit P. Uzm. Çvş. Erdal Tekeci’nin ailelerine “şehadet belgesi” Vali Necmeddin Kılıç tarafından verildi. Program, okunan duanın ardından sona erdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim