Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Galip Deniz ile Dernek yöneticilerinden oluşan heyet 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde şehit öğretmenler adına Milli Eğitim Müdürü Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Öğretmenliğin önemine değinen Galip Deniz, bu önemli günde tüm öğretmenler adına Milli Eğitim Müdürü Büyük’ün gününü kutlayarak çiçek takdim etti. Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına devam ediliyor. Bu kapsamda yarın saat 12.00’de Ulucami’de hatim duası yapılacak. Saat 18.30’da ise Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Tiyatro Salonu önüne kadar fener alayı düzenlenerek “Kalbine Gir” isimli tiyatro oyunu seyredilecek.

Öğretmenler Günü kapsamında 24 Kasım günü ise saat 10.00’da Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni yapılacak. Daha sonra ise kutlama programı saat 10.30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 14.00’da ise AHL Park AVM içerisinde “Görsel Sanatlar” konulu sergi açılacak.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim