Kamil Koç Yetkilisi Eriş Gül yeni yatırımlar hakkında ÇORUM HABER’e bilgiler verdi. Yaz sezonuyla birlikte yurttaşlara daha kaliteli ve konforlu bir hizmet sunmak amacıyla yeni yatırımlara ağırlık verdiklerini kaydeden Eriş Gül, araç filosuna 8 otobüs daha kazandırıldığını bildirdi.
Şehir içi servis araçlarının da yenilendiğini aktaran Eriş Gül, öte yandan Gazi Caddesi, İnönü Caddesi, Ulucamii ve Bahabey’de bulunan şehir içi bürolarına Mimar Sinan, Bahçelievler ve Buhara olmak üzere 3 yeni şube daha eklediklerini söyledi.
Yaz sezonuyla birlikte sefer sayılarını da artırdıklarını anımsatan Eriş Gül; Balıkesir-Erdek ve Erzurum’a yeni seferler konulduğunu aktardı.
Çorum-Ankara-Çorum seferlerinin tümünü “Molasız” düzenlediklerini ve her yarım saatte Ankara’ya sefer koyduklarını vurgulayan Eriş Gül, “Çünkü insanlar günümüzde zamanla yarışıyor. Çorum’a gelirken 1 saat kala Sungurlu’da mola vermek, insanları sıkıntıya sokuyordu. Bu nedenle Çorum-Ankara arasındaki tüm gidiş-gelişleri ‘Ekspres Servis’ hâline dönüştürdük. Ayrıca Çorum’dan Bolu, Düzce, Adapazarı, İzmit ve Gebze’ye otogar girişli seferler başlattık. 15 Haziran’dan bu yana Erzincan-Erzurum-Oltu ve Balıkesir-Erdek seferlerimiz de her gün yolcularımızın hizmetinde.” şeklinde konuştu.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim